|
Wiedźmikołaj |
| Autor |
Wiadomość |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2004, 22:04
|
|
|
| settler napisał/a: | | tez sie obawiam, ze miedzy wiedzmikolajem, a NSD2 nic nie bedzie... chociaz zawsze mozemy miec nadzieje, tudziez wylsac do Proszynskiego maila z takim pytaniem |
mi sie wydaje ze bedzie...... Terminarz Zreformowanych Wampirów - ale chyba nie o to nam chodzilo |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2004, 09:07
|
|
|
| no przeciez wiecie, ze chodzi mi tu glownie o Jingo |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2004, 22:17
|
|
|
Heh, dzięki za fragmencik Będę teraz czekać na WiedĽmikołaja A na razie przeczytam ten stosik ksi±żek innych autorów (no, Dobry Omen jest w połowie Pratchetta )
A tak BTW, to ten pdf to exclusive, czy rzecz ogólnodostępna? |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2004, 22:24
|
|
|
| Słupek napisał/a: | | A tak BTW, to ten pdf to exclusive, czy rzecz ogólnodostępna? |
Niestety to nie ekskluziw (chociaż bardzo bym chciał). Plik mam z esensji (www.esensja.pl - polecam) a sama broszurka będzie za kilka dni dostępna za free w empikach. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2004, 22:50
|
|
|
kto¶ sie wybiera w najbliższym czasie do Empiku po broszurke dla mnie?? - bo ja bede mogl do piero pod koniec wrzesnia i wydaje mi sei ze broszurek juz braknie
PS nie widze przeciwskazań zeby osoba chetna sie glosno zadeklarowała bo potem bedzie ze kazdy zapomnial |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2004, 22:55
|
|
|
Niestety, najbliższy empik odwiedzę pod koniec wrze¶nia (też). Na razie gdzie¶ na uboczu cywilizacji cieszę się zasłużonymi wakacjami.
Zreszt± broszurę mam w pdf, a na przełomie miesięcy pewnie kupię już full version. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2004, 23:37
|
|
|
no tak tylko pdf'a w dłoni nie potrzymasz
w pełn± wersje też chce sie sam zaopatrzyć jak tylko sie pojawi tyle ze miło by było mieć i broszurke - zwłaszcza ze dla niektórych to nie bedzie zaden problem zeby j± zdobyć...... prawda :clever: |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2004, 17:10
|
|
|
Trochę OT
Kiedy trzeba nie szczędzę Prószyńskiemu krytyki, ale teraz musze powiedzieć o tym wydawcy co¶ dobrego. Otóż ,ostatnio nie otwierałem skrzynki e mailowej, ale dzisiaj okazało się, że czekała tam na mnie od 8 wrze¶nia wła¶nie ta wersja pdf, jak± wkleił tu krejt. Tak więc dostałem nauczkę, żeby czę¶ciej zagl±dać do skrzynki. Oczywi¶cie przesłałem podziękowania.
Najważniejsze:
Oficjalnie Prószyński przekazał, że "WiedĽmikołaj" pojawi się w Empikach 1 paĽdziernika. W pozostałych księgarniach powinien być dostępny tydzień póĽniej.
Zapraszam do działu "Korespondencja z Prószyńskim" |
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2004, 19:38
|
|
|
Ja w warszwskim Empiku będe również dopiero pod koniec wrze¶nia, a i to nie jest w pełni wiadome. W krakowskim będe w sobotę, ale przeslanie poczt± chyba Ci nie pasuję |
|
|
|
 |
Kevin [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Wrzesień 2004, 21:05
|
|
|
Merlin.com.pl nadal podaje datę 29 wrze¶nia. Czyli pierwszego mogę go już mieć na poduszce |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2004, 21:55
|
|
|
| Cytat: |
Merlin.com.pl nadal podaje datę 29 wrze¶nia.
|
Strona Prószyńskiego też. Uwierz, że moje informacje s± z pierwszej ręki, a nie wydaje mi się osobi¶cie, żeby pojawił się gdzie¶ wcze¶niej niż w Empiku... Chyba, że w sklepach firmowych Prószyńskiego. |
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2004, 22:12
|
|
|
Banita niechailbym nikogo rozczarowywać ale na "Zadziwiaj±cym Maurycym" przekonałem sie ze nawet ksiegarnie Proszynskiego maja poslizg w stosunku do Empiku - niesety bo w "firmowych" jest zawsze ok 3zł taniej - 10% rabatu |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2004, 22:59
|
|
|
| Cytat: |
Banita niechailbym nikogo rozczarowywać
|
Mnie na pewno nie rozczarujesz... Zgłaszam się do Empiku 1 paĽdziernika, bo wcze¶niej niegdzie WiedĽmikołaja się nie załatwi. |
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 14 Wrzesień 2004, 17:52
|
|
|
| bylem dzis w empiku, jednak ulotki nie stwiedzono |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 14 Wrzesień 2004, 19:55
|
|
|
Settler to jak juz stwierdzisz to wez druga dla mnie PROSZE
a ja sie jeszcez zastanawiam czy ta ulotka ma byc tylko z W czy moze bedzie to wprasoawane w cos wiekszego - np czesto w Empikach takie gazetki leza, ale szczerze mówi±c jescze do niech nie zagl±dałem |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 14 Wrzesień 2004, 22:10
|
|
|
zawine ulotek ile sie da
a gazetki empikowej tez nie widzialem... |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 15 Wrzesień 2004, 18:43
|
|
|
| settler napisał/a: | zawine ulotek ile sie da
|
Taaa, żeby dla wszystkich forumowiczów starczyło Fajna rzecz- taka broszurka, ale ciekawe czy się załapiesz chociaż na jeden egzemplarz, bo ja na pewno nie, w Empiku jestem jakie¶ raz na pół roku, ot, uroki życia na wsi |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2004, 17:25
|
|
|
A ja swój egzemplarz dostałem dzisiaj W krakowskim Empiku przy kasach leż± ich tony. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 20 Wrzesień 2004, 11:39
|
|
|
| Może dzisiaj nabiorę ile się da z Częstochowskiego Empiku. Jak będzie jaki¶ zlot kiedyć czy cu¶ takiegto to jak znalazł. |
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 21 Wrzesień 2004, 21:00
|
|
|
No i ściągnąłem sobie z Esensji broszurkę. I tak:
"Nauka Świata Dysku 2" będzie w marcu. Już jest nawet polska wersja okładki.
"Wiedźmikołaj" będzie dobrą książką. A jak będziemy mieli szczęście, to świetną wręcz. |
_________________ Curses upon you, Thomas Construction! Humanity will remember you as another Judas, if we aren’t all destroyed! |
| |
|
|
|
 |
|
|