|
Sztuka Świata Dysku |
| Autor |
Wiadomość |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 20 Luty 2008, 18:53
|
|
|
OT
Ja takich problemów nie mam. Jako typowa nastolatka każdą postać, którą lubię, wyobrażam sobie jako zabójczo przystojną i przed trzydziestką Pratchett nie ma w tej sprawie nic do powiedzenia!
EOT |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 20 Luty 2008, 18:57
|
|
|
| Sayoko napisał/a: | | Jako typowa nastolatka każdą postać, którą lubię, wyobrażam sobie jako zabójczo przystojną i przed trzydziestką |
Dziękuję oczywiście...
Rozumiem, że postaci po trzydziestce z definicji nie lubisz? |
_________________ |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 20 Luty 2008, 19:50
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | Rozumiem, że postaci po trzydziestce z definicji nie lubisz? |
No, nie dokładnie. Wiesz, taki Otto to przypuszczalnie ma na karku dwusetkę. Vetinari też niemłody... chyba rzecz w tym, że wyobrażam ich sobie WYGLĄDAJĄCYCH na młodszych. Choć już się powoli z tego leczę, bo to naprawdę idiotyczny nawyk. |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
Szczery

|
Wysłany: 14 Czerwiec 2008, 22:36
|
|
|
Kupiłem sobie dzisiaj, nie mogłem sobie odpuścić jak zobaczyłem obniżone do trzech dych. I warto byłoby dać i te 59 zł, ilustracje są wspaniałe, opisy Pratchetta ciekawe... bolą tylko nazwy z serii Nac Mac Feeglii... czemu ta książka nie mogła się ukazać po Zimistrzu/przedWolnymi Ciutludźmi |
_________________ "Tu właśnie odeszły smoki.
Leżą...
Nie sa martwe i nie są uśpione. Nie czekają, bo czekanie implikuje cel. Być może odpowiednim słowem jest...
...drzemią." |
|
|
|
 |
|
|