|
Kapelusz pełen nieba |
| Autor |
Wiadomość |
btd

|
Wysłany: 18 Październik 2005, 08:27
|
|
|
wiecie, to moze te ksiazki sa z taka licencja jak mp3 do jednorazowego odsluchu w sumie to by bardziej pasowalo do tych tlumoczonych przez p. damage - po jednym przeczytaniu nie chce sie powtarzac. Przynajmniej ja wole orginal na kompie przeczytac |
_________________ em.. przeczytalem prawie wszystko.. po angielsku tez.. i co dalej? jeszcze jeszcze!
http://brand.dyndns.info/~btd/ |
|
|
|
 |
Esme

|
Wysłany: 20 Sierpień 2007, 21:32
|
|
|
Coz...nie bede powtarzac znow, ze przelozenie faktycznie bylo tragiczne, ale jak to ja - troche ponarzekac musze - Czemu do Plaskiego Dysku ona pominela, to ze Figle mowia inaczej?!?!?! Strasznie mnie to zdenerwowalo na poczatku, ale teraz juz w sumie mysle, ze z jej wyobraznia to moze to i lepiej - w koncu mogla to tak zepsuc, ze nie dobrnelibysmy do konca ... |
_________________ Musisz zaczac od nauki wiary a male klamstwa, aby potem moc uwierzyc w wielkie, takie jak sprawiedliwosc, milosierdzie, obowiazek... |
|
|
|
 |
Monitor
|
Wysłany: 14 Grudzień 2007, 14:03
|
|
|
Cindy Lauper ma piosenkę pod tytułem "Hat Full of Stars" Raczej wątpliwe żeby powstała pod wpływem lektury ale kto wie |
| |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 14 Grudzień 2007, 14:44
|
|
|
| Cindy Lauper nagrała piosenkę A Hat full of Stars w 1993. |
_________________ |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 27 Marzec 2011, 21:32
|
|
|
Właśnie dzisiaj wyczaiłyśmy z Honią w księgarni Hetmańskiej Kapelusz pelen nieba w tłumaczeniu PWCa. Ktoś już ma? |
|
 |
bele
Moderator

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2011, 21:22
|
|
|
Mnie kusi za każdym razem jak przechodzę koło niej, ale narazie czeka mnie Zimistrz. Kapelusz pochłonąłem w oryginale |
_________________ may you live in interesting times. |
|
|
|
 |
|
|