|
Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info
|
|
Współpraca z Elkander |
| Autor |
Wiadomość |
Tibor

|
Wysłany: 31 Sierpień 2006, 19:47 Współpraca z Elkander
|
|
|
Hej,
Po konsultacjach z Kormaćkiem (dobrze odmieniłem? ) doszliśmy do wniosku, że w celu omówienia współpracy z Elkander najlepiej będzie założyć temat na forum. Mam nadzieję, że nie pomyliłem działów i nikt za bardzo mnie nie skrzyczy
Mam nadzieję, że przynajmniej kilka osób z Waszego grona kojarzy skądś Elkander - sam zauważyłem, że w temacie poświęconemu Piątemu elfenatowi, ktoś przytoczył datę premiery książki, która została podana na naszym serwisie dość wcześnie.
W każdym razie przejrzałem sobie forum i pomyślałem, że fajnie byłoby z Wami nawiązać współpracę, która w pierwszym etapie polegałaby na prostej wymianie bannerków. To jednak nie wszystko, co zrodziło się w mej wyobraźni. Mógłbym od czasu do czasu wrzucać tutaj na forum newsy związane z Pratchettem - vide data wydania Piątego Elefanta (byliśmy jednym z pierwszych w Polsce serwisów, który ją podał ). Poza tym informowałbym o konkursach Pratchettowskich na Elkander. Następnie, być może ktoś od Was byłby zainteresowany współtworzeniem czy to Elkander czy rozbudowie działu poświęconego Pratchettowi. Tutaj jestem otwarty na wszelkie Wasze sugestie
Cóż... to na razie chyba tyle, czekam na Wasze komentarze i opinie.
Korzystając z okazji chciałbym zaprosić Was do wzięcia udziału w dwu konkursach, które trwają obecnie na Elkander:
Festung Breslau - 5 egz. do wygrania
http://elkander.pl/konkurs25.php
Wybór broni - również 5 egz. do wygrania
http://elkander.pl/konkurs26.php
Jeśli macie jakiekolwiek pytania, to walcie śmiało. Postaram się odpowiedzieć
Paweł "Tibor" Woszczyna
www.elkander.pl |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 31 Sierpień 2006, 21:57
|
|
|
Nie mam nic przeciwko wymianie bannerów, ale nie będzie żadnego wyróżniania - losowy na dole, jak reszta.
Jutro poustawiam co trzeba.
Nie widzę również przeszkód w wymianie newsów, w końcu zarówno UA-M, jak i Elkander to serwisy publiczne. Nie traktujemy naszych wiadomości jako exclusive.
Nad bardziej zaawansowaną współpracą należałoby najpierw pomyśleć i jakoś określić jej kształt, więc traktuję to na razie jako pieśń przyszłości. |
|
|
|
 |
|
|
Theme modified by Vanti & Krejt. Discworld, Ankh-Morpork and all related characters are trademarks registered by Terry Pratchett. All trademarks are used with permission from Terry Pratchett. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |