Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Współpraca z Elkander
Autor Wiadomość
Tibor 

Wysłany: 31 Sierpień 2006, 19:47   Współpraca z Elkander

Hej,

Po konsultacjach z Kormaćkiem (dobrze odmieniłem? :) ) doszliśmy do wniosku, że w celu omówienia współpracy z Elkander najlepiej będzie założyć temat na forum. Mam nadzieję, że nie pomyliłem działów i nikt za bardzo mnie nie skrzyczy ;)

Mam nadzieję, że przynajmniej kilka osób z Waszego grona kojarzy skądś Elkander - sam zauważyłem, że w temacie poświęconemu Piątemu elfenatowi, ktoś przytoczył datę premiery książki, która została podana na naszym serwisie dość wcześnie.

W każdym razie przejrzałem sobie forum i pomyślałem, że fajnie byłoby z Wami nawiązać współpracę, która w pierwszym etapie polegałaby na prostej wymianie bannerków. To jednak nie wszystko, co zrodziło się w mej wyobraźni. Mógłbym od czasu do czasu wrzucać tutaj na forum newsy związane z Pratchettem - vide data wydania Piątego Elefanta (byliśmy jednym z pierwszych w Polsce serwisów, który ją podał :) ). Poza tym informowałbym o konkursach Pratchettowskich na Elkander. Następnie, być może ktoś od Was byłby zainteresowany współtworzeniem czy to Elkander czy rozbudowie działu poświęconego Pratchettowi. Tutaj jestem otwarty na wszelkie Wasze sugestie :)

Cóż... to na razie chyba tyle, czekam na Wasze komentarze i opinie.

Korzystając z okazji chciałbym zaprosić Was do wzięcia udziału w dwu konkursach, które trwają obecnie na Elkander:
Festung Breslau - 5 egz. do wygrania
http://elkander.pl/konkurs25.php
Wybór broni - również 5 egz. do wygrania
http://elkander.pl/konkurs26.php

Jeśli macie jakiekolwiek pytania, to walcie śmiało. Postaram się odpowiedzieć :)

Paweł "Tibor" Woszczyna
www.elkander.pl

Krejt 
Administrator

Wysłany: 31 Sierpień 2006, 21:57   

Nie mam nic przeciwko wymianie bannerów, ale nie będzie żadnego wyróżniania - losowy na dole, jak reszta. :)
Jutro poustawiam co trzeba.
Nie widzę również przeszkód w wymianie newsów, w końcu zarówno UA-M, jak i Elkander to serwisy publiczne. Nie traktujemy naszych wiadomości jako exclusive.

Nad bardziej zaawansowaną współpracą należałoby najpierw pomyśleć i jakoś określić jej kształt, więc traktuję to na razie jako pieśń przyszłości.

Odpowiedz do tematu