Przesunięty przez: Aida 1 Październik 2006, 22:40 |
Nasz "Świat Dysku" |
| Autor |
Wiadomość |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 22 Luty 2006, 15:09
|
|
|
| Więcej co do mnie. Dzisiaj polonistka oddawał wypracowania. Dostałem z tego szóstkę. Poprzednia osoba, której oddawał też miała szóstkę. Wychwalała ją bardzo. Potem mowi moje imię i taki tekst: "Bardzo ładna praca, uszanowałam twoją opinię. Napisałeś to we własnym sarkastycznym i ironicznym stylu". Ja bym dodał, że to chyba wpływ PTerrego... |
|
|
|
 |
Esme

|
Wysłany: 20 Sierpień 2007, 21:24
|
|
|
Ja z kolei Terry'emu zawdzieczam zdecydowane polepszenie mojego slownictwa - wiekszy zasob slow, znajomosc, bardziej elokwentnych wyrazow. Procz tego dzieki niemu i jego ksiazkom wogole zaczelam czytac. Poza tym dostalam pierwsza w zyciu 6 z pol. Rozwinela mi sie wyobraznia i najwazniejsze - sama zaczelam pisac opowiadania, na co na pewno bym sie nie zdobyla nie czytajac ksiazek. Ba, pewnie nawet nie przyszlo by mi cos takiego do glowy. Noi oczywiscie, troche zmienilo sie moje podejscie do swiata - zaczelam dostrzegac rozne rzeczy, na ktore sama z siebie zdecydowanie nie zwrocila bym uwagi, poza tym teraz rzeczywistosc wydaje mi sie bardziej kolorowa, niz za nim zaczelam czytac (Czy ja jestm normalna? - Nie pytajcie:) )
Pozdrawiam!!! |
_________________ Musisz zaczac od nauki wiary a male klamstwa, aby potem moc uwierzyc w wielkie, takie jak sprawiedliwosc, milosierdzie, obowiazek... |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 20 Sierpień 2007, 22:04
|
|
|
| Jesteś normalna, ja też tak miałem. A piszesz może również opowiadania dyskowe. |
|
|
|
 |
Esme

|
Wysłany: 21 Sierpień 2007, 17:47
|
|
|
| Jeszcze mi sie nie zdazylo takiego popelnic, acz mam kilka fajnych pomyslow, tylko niestety cierpie na chroniczny brak czasu, ktory jest mi potrzebny aby przelac je na papier. A czemu?? |
_________________ Musisz zaczac od nauki wiary a male klamstwa, aby potem moc uwierzyc w wielkie, takie jak sprawiedliwosc, milosierdzie, obowiazek... |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 21 Sierpień 2007, 19:49
|
|
|
A tak mi się nasunęło. Ale mi się często nasuwa. Przywykniesz |