|
Ulubione Bóstwo ŚD |
| Kto jest twoim ulubionym Bóstwem w ŚD ? |
| Ślepy Io |
|
2% |
[ 3 ] |
| Offler Krokodylogłowy |
|
5% |
[ 6 ] |
| Los |
|
8% |
[ 9 ] |
| Om |
|
20% |
[ 22 ] |
| Nuggan |
|
3% |
[ 4 ] |
| Bibulous |
|
0% |
[ 1 ] |
| Pani |
|
19% |
[ 21 ] |
| Cały Djelibeyański panteon |
|
0% |
[ 0 ] |
| P'Tang P'Tang - Bóg traszka |
|
7% |
[ 8 ] |
| Bilious - O, Bóg Kaca |
|
27% |
[ 30 ] |
| Inne, niewymienione Bóstwo |
|
3% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 108 |
| Wszystkich Głosów: 108 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 06:50 Ulubione Bóstwo ŚD
|
|
|
Coś, ostatnio żadnych ankiet nie było...
Pomysł zaczerpnięty, z jakiegoś innego dyskowego forum.
A więc apeluje :
Głosujcie na Ulubione Bóstwo Świata Dysku ! |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Monkey

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 09:01
|
|
|
OM! OM! OM!
Jestem fanatykiem religijnym Oma!!
Nawróćcie się, niewierni, zadbajcie o przyszłość swej nieśmiertelnej duszy!! |
_________________ "Chociaż pożarli przedmioty służące do szerzenia mądrości, nie stali się przez to mądrzejsi." |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 09:07
|
|
|
Szczerze mówiąc... Om mi trochę mojego przypomina, ale tylko trochę. Raczej jego otoczenie, jeśli można tak powiedzieć. Nie znam tych wszystkich, które wymieniłeś. Przyznaję. Ale... Najbardziej podobała mi się ta jaszczurka z 51 wyznawcami |
_________________ "Zacznijmy od tego, że za czasów Józefa chłopaki wyprowadzili się do Egiptu jak w PRL-u za chlebem. Przez długi czas Izraelici i Egipcjanie byli ziomalami. Ale potem przyszła niewola izraelska. (Wiecie, widocznie zły diabeł zaczął działać)." <--N ie ma to jak wykwalifikowana katecheza XD |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 11:42
|
|
|
| Jak dla mnie pojedynki Losu i Pani sa bez bledne, takze Slepy Io jest niczego sobie brakuje mi tylko O Boga Kaca i jeszcze jednego z TheLastContinient - i walsnie ze wzgledu na tych dwóch panow oddalem glos na ostatnia pozycje |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Monkey

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 11:55
|
|
|
Rzeczywiście jeszcze był P'Tang P'Tang no i (SPOJLER) bóg ewolucji, o którym było też wspomniane w NŚD. Boga ewolucji można jednak wybaczyć, bo za wiele to go narazie nie było.
P'Tang P'Tang wymiata
Traszki górą!! |
_________________ "Chociaż pożarli przedmioty służące do szerzenia mądrości, nie stali się przez to mądrzejsi." |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 12:51
|
|
|
| Bibliotekarka napisał/a: | Rzeczywiście jeszcze był P'Tang P'Tang no i (SPOJLER) bóg ewolucji, o którym było też wspomniane w NŚD. Boga ewolucji można jednak wybaczyć, bo za wiele to go narazie nie było.
P'Tang P'Tang wymiata
Traszki górą!! |
O, Bibliotekarko, dzięki, że mi nazwę przypomniałaś! Właśnie, o P'tanga P'tanga mi chodziło! Wypas na maksa i ale bauns, nie?
A ten nieszczęsny bóg ewolucji... To chyba nie w tych wydanych jeszcze na PL rynku, nie? Bo ja żadnego takiego sobie nie przypominam, a te niewydane jeszcze po polsku praczety leżą i czekają narazie... |
_________________ "Zacznijmy od tego, że za czasów Józefa chłopaki wyprowadzili się do Egiptu jak w PRL-u za chlebem. Przez długi czas Izraelici i Egipcjanie byli ziomalami. Ale potem przyszła niewola izraelska. (Wiecie, widocznie zły diabeł zaczął działać)." <--N ie ma to jak wykwalifikowana katecheza XD |
|
|
|
 |
efzetiks
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 12:57
|
|
|
zaglosowalem na Los, tylko nie jestem w stanie tego wyjasnic.. ale w koncu l/Los nie wybiera..
ale na O, Boga Kaca najchetniej bym zaglosowa... |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 14:16
|
|
|
Stety juz się nie da zmienić ... /
Tak to by był jeszcze P'Tang i O'Bóg ...
EDIT: Już zmienione. (Kor!) |
 |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 15:29
|
|
|
O, Bóg górą!!! Wszyscy chlejmy,niech ma coś do roboty, ten nasz kochany bóg kaca... |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 20:58
|
|
|
O, cudnie, że ktoś P'tang P'tanga dorzucił do ankiety! Ale, szczerze mówiąc, gdybym pamiętała, to też bym na O zagłosowała... Tylko po prostu "Small gods" przeczytałam niedawno, a "Hogfather" już pewnien czas temu... |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 21:57
|
|
|
O, bóg kaca przebija wszystko. Zwłaszcza nieźle się odwdzięczył bogowi wina . Ale mnie brakuje bóstw Efebiańskich, a konkretnie Patiny, bogini mądrości z pingwinem na ramieniu |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2005, 22:16
|
|
|
Tak, ale nie zamieściłbym tu przecież wszystkich bóstw, co nie ?
Jeśli wam jakiegoś bóstwa brakuje to nie do mnie, bo ja nie mam już wpływu na opcje ankiety ... |
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 29 Maj 2005, 08:12
|
|
|
| Blade_Master napisał/a: | | Jeśli wam jakiegoś bóstwa brakuje to nie do mnie, bo ja nie mam już wpływu na opcje ankiety ... |
Masz, możesz przecież wyedytować pierwszy post, bo jestes jego autorem. |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 29 Maj 2005, 08:24
|
|
|
Mogę zeedytować post, ale nie mogę już dodawac opcji do ankiety |
 |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 29 Maj 2005, 12:02
|
|
|
O Bog, poniewaz chcialby, zeby ktos mial rano kaca zamiast mnie. Bog chlanska jest niezly, ale on ma samie przyjemnosci, wiec glosuje na tego co ciezko pracuje.
Ja chce takiego boga u nas! |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 29 Maj 2005, 16:08
|
|
|
| settler napisał/a: | O Bog, poniewaz chcialby, zeby ktos mial rano kaca zamiast mnie. Bog chlanska jest niezly, ale on ma samie przyjemnosci, wiec glosuje na tego co ciezko pracuje.
Ja chce takiego boga u nas! |
Rozumiem, że Teój głos nie jest do końca bezinteresowny? :mruga: Chciałbyś mieć takiego? Hmm... Rozumiem,że ten głos to taka jakby zachęta? |
|
|
|
 |
malutka
Gość
|
Wysłany: 17 Czerwiec 2005, 07:35
|
|
|
XXX wygrywa? Jestem zdziwiona, mnie wcale nie zachwycił. Jakiś taki... beznadziejny, ale oczywiście wy możecie twierdzić inaczej. Ma też chłiopak kilka zalet.
Bóg Om też bywał wredny, ale chyba już jego wolę.
edit QbaJak: malutka wiem ze jako gosc nie masz mozliwosc glosowania ale nie trzeba psuc zabawy innym uzytkownikowm, dla ktorych wyniki ankiety staja sie jasne dopiero po oddaniu glosu |
|
|
|
 |
Maggus
|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 10:16
|
|
|
Co to w ogole jest za pomysl, na ulubione bóstwo??? Spróbój w któreś nie uwierzyć, przeciez ONE są na pewno, sam byłem na Cori Celestii, widzialem. Co Mamo? Nie jestem na Dysku? A to przepraszam |
_________________ "Jeśli chce się odnieść sukces w świecie przestępczym, trzeba miec reputacje uczciwego człowieka"
- Na Glinianych Nogach |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 16:50
|
|
|
Witam !
Widzę, że jesteś już całkowicie opanowany przez PT.
| Cytat: | | Co to w ogóle jest za pomysł, na ulubione bóstwo??? |
Ano, fajny pomysł.
| Cytat: | | Spróbój w któreś nie uwierzyć, przecież ONE są na pewno |
Oczywiście wszyscy w nie wierzymy (LOL), ale wybieramy jedno, które dążymy największą sympatią.
P.S - Nad ortografią trzeba pracować - nie zrażaj się |
 |
|
|
|
 |
Lady Luck

|
Wysłany: 10 Lipiec 2005, 13:58
|
|
|
Om i O, Bóg są u mnie na równi... no i Traszka :]
Ale głos padł na Biliousa. Jakoś tak mi w pamięci pozostał... o, boże... |
_________________ Wystarczy zmieniać kraje i imiona, a jeśli ma się odpowiedni sposób bycia, świat jest otwartym mięczakiem. Na przykład wystarczyło przejechać ledwie sto mil, by stać się lady.. |
|
|
|
 |
|
|