|
Ulubiona dyskowa rasa |
| Jaka jest twoja ulubiona dyskowa rasa? |
| krasnoludy |
|
19% |
[ 42 ] |
| trolle |
|
10% |
[ 23 ] |
| nieumarli |
|
9% |
[ 21 ] |
| wampiry |
|
11% |
[ 24 ] |
| wilkołaki |
|
10% |
[ 22 ] |
| gargulce |
|
6% |
[ 13 ] |
| elfy |
|
3% |
[ 8 ] |
| golemy |
|
4% |
[ 9 ] |
| ciutludzie |
|
12% |
[ 26 ] |
| igory |
|
12% |
[ 28 ] |
|
| Głosowań: 127 |
| Wszystkich Głosów: 216 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
arekrem

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 06:22
|
|
|
I właśnie dlatego mnie dziwi obecność na liście nieumarłych w kategorii "rasa", gdy obok mamy jeszcze wilkołaki i wampiry, które się do nich zaliczają. No cóż.
A ludzie |
_________________ "Wiele może się wydarzyć rzeczy niespodziewanych między ustami a brzegiem pucharu." |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 08:33
|
|
|
| Ludzie są nudni. |
|
|
|
 |
Silmone

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 09:12
|
|
|
Uwielbiam Igory i wampiry. Nic nie poprawia mi nastroju tak jak uberwaldzki akcent (w oryginale). |
_________________ Look, that's why there's rules, understand? So that you think before you break 'em. |
|
|
|
 |
Ania74

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 19:57
|
|
|
| Wampiry i wilkołaki. |
|
|
|
 |
Keisy

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 11:06
|
|
|
Z racji, że nie potrafię wybrać pomiędzy grupami rasy nieumarłych, zaznaczam nieumarłych jako komplet.
Z tej ankiety mogłabym się jeszcze zdecydować na Igorów. Są uroczy na swój szczególny sposób |
_________________ I'm Keisy. The Fireball Master!
You must stop!
FIREBALL!!!
<bum>
Hm... Odkupie? |
|
|
|
 |
Nobbs
|
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 07:08
|
|
|
Witam wszystkich (pierwszy post zobowiązuje
Cóż-nie mogłem się zdecydować-Krasnoludy są moją ulubioną rasą fantasy (w każdym możliwym wydaniu), z tym że te Dyskowe jakoś no... mi nie leżą. Dlatego Ciutludzie (są bardziej krasnoludzcy niż Krasnoludy ) |
_________________ "Gdyby tylko było tam trochę majonezu... Całe życie mogłoby okazać się całkiem inne. Może bardziej pikantne, może z niewielkim dodatkiem śmietany."
NIL MORTIEM SINE LUCRE |
|
|
|
 |
Drozdu

Wiek: 17 Dołączył: 11 Cze 2008 Skąd: Wrocław/Ankh-Morpork
|
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 11:14
|
|
|
Nie mogłem się zdecydować ale wybrałem Igory ,ponieważ zawsze podadzą pomocną rękę i nie tylko. Drugim wyborem były wampiry ( najbardziej lubię abstynentów) przyczyniła się do tego Maladicta z Potwornego regimentu za uwielbienie do kawy |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 25 Czerwiec 2008, 21:31
|
|
|
A ja wolę ciutludzi. W oryginale mówią językiem fascynującym dla takiego maniaka brytyjskości jak ja (szalona mieszanka slangu, gaelic, i szkockiego) no i są najlepszym literackim odzwierciedleniem dumnych Highlanders, jaki dotychczas spotkałem |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 26 Czerwiec 2008, 18:14
|
|
|
| nanom napisał/a: | A ja wolę ciutludzi. W oryginale mówią językiem fascynującym dla takiego maniaka brytyjskości jak ja (szalona mieszanka slangu, gaelic, i szkockiego) no i są najlepszym literackim odzwierciedleniem dumnych Highlanders, jaki dotychczas spotkałem |
Też ich lubię, ale na dłuższą metę męczy mnie ich język. |
|
|
|
 |
Pip.

|
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 10:36
|
|
|
Trolle- za tą niesamowitą prostotę... Jest w nich coś naprawdę sympatycznego (oczywiście, jeśli stoi się odpowiednio daleko:p).
i Igory- za całokształt ^^
A! I jeszcze ciutludzie. Faktycznie, bo zbyt długim usiłowaniu zrozumienia w tego co mówią (szczególnie w wersji ang) stają się trochę męczący, ale... Swietne postacie |
_________________ soul sessions |
|
|
|
 |
Ty Draniu

|
Wysłany: 26 Sierpień 2008, 11:07
|
|
|
Ciutludzie. Jak już ktoś napisał, za ciut góralską gwarę, ciut szaleństwo i ciut wtrącanie nochali w każdą sprawę (szczególnie sprawę związaną z alkoholem ). Te ciut powody mi wystarczają
EDIT:
Łojzicku! |
_________________ Łojzicku! |
|
|
|
 |
|
|