|
"Jaja ze stali" |
| Autor |
Wiadomość |
arekrem

|
Wysłany: 15 Wrzesień 2007, 23:48 "Jaja ze stali"
|
|
|
No cóż, jako że nie posiadam kablówki ani nie żyję w UK, pierwszy raz zetknąłem się z tym programem wczoraj o 23 na TVN-ie... Ogółem mówiąc - wymiata xD Takie skrzyżowanie ukrytej kamery z Jackassem w wydaniu brytyjskim Oto parę ciekawych akcji (Uwaga! Wymagana znajomość angielskiego ):
- http://pl.youtube.com/watch?v=6jxjuoG9uYQ - Czarna Pantera w akcji I
(Z braku innych ciekawych na youtubie daję tylko jedną) |
_________________ "Wiele może się wydarzyć rzeczy niespodziewanych między ustami a brzegiem pucharu." |
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 16 Wrzesień 2007, 00:52
|
|
|
| Czy tylko ja mam takie wrazenie ze to kolejny program z cyklu mądrych inaczej? |
|
|
|
 |
arekrem

|
Wysłany: 16 Wrzesień 2007, 01:43
|
|
|
| Mądrzy inaczej są z pewnością (vide fragment z australijskim kaskaderem i wielkim gorylem)... |
_________________ "Wiele może się wydarzyć rzeczy niespodziewanych między ustami a brzegiem pucharu." |
|
|
|
 |
Gracjan

|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 12:20
|
|
|
| Ten program miejscami przegina... Wolałbym to zobaczyć w polskiej wersji, no i bez niektórych akcji. |
_________________ Ночной Дозор Москва
 |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 12:33
|
|
|
Para uprawiająca seks w mieszkaniu, które idą zobaczyć czy warto kupić wymiata I to zakłopotanie właścicieli. No i Bólmeni! Ale ogólnie, program przegina w wielu miejscach - obrażanie ludzi. |
|
|
|
 |
Gracjan

|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 13:02
|
|
|
| "bunny boiler" niezłe ma akcje ale ten typ w kowbojskim kapeluszu mnie wnerwia. Tak samo ten "czarny bojownik" przez głupie żarty - robi kaszane wielu ludziom. |
 |
|
|
|
 |
arekrem

|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 15:22
|
|
|
| Ten kowboj ostatnio skakał na ludzi gdzieś tam... I były niby "reprezentacje" różnych państw. Polak załatwił go najszybciej... I najboleśniej. |
|
|
|
 |
Gracjan

|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 15:57
|
|
|
| nie oglądałem. Możesz przyblizyć o co biega? |
 |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 17:52
|
|
|
o to
IMHO głupie to jak but |
_________________ |
|
|
|
 |
Gracjan

|
Wysłany: 16 Listopad 2007, 10:05
|
|
|
Aha... no co różne typy rozrywki są...
Pamiętam że kiedyś w podstawówce, typek z klasy mi tak wskoczył na plecy - przerzuciłem go przez plery, tak że spadł na plecy na kamienną posadzkę - i więcej już nie próbował takich głupich zabaw. Niewiem czy to nie był okres "Tygrysiej maski" czy jakiegoś "daimosa". |
 |
|
|
|
 |
|
|