|
Wydarzenie Roku 2003 |
| Co Twoim zdaniem zasluguje na tytul Wydarzenie Roku 2003? |
| fanowskie tlumaczenie "Carpe Jugulum" |
|
37% |
[ 6 ] |
| mini-konwent "Ziemia jest plaska" |
|
0% |
[ 0 ] |
| ekskluzywne wydanie "Ostatniego bohatera" |
|
62% |
[ 10 ] |
|
| Głosowań: 0 |
| Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
freak [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Marzec 2004, 12:09
|
|
|
Cze! Jestem nowy Więc narazie siepowstrzymam z głosowaniem, widzę że mam troche do nadrobienia je¶li chodzi o nowo¶ci ze ¶wiata Dysku |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 14:31
|
|
|
Widzę, że mini-konwent nikomu nie przypadł do gustu... Ha! wła¶nie odkryli¶my to forum... poza tym w 2003 roku były dwa mini-konwenty, więc proszę mo¶ci "ankietera" o zmianę na liczbę mnog±.
A tak poza tym to witam i cieszę się, że wreszcie w jakims stabilnym miejscu przycupnęlim. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 15:29
|
|
|
Keyff jak juz pisalismy brak glosow na konwent jest spowodowany tym, ze nikt z tutejszych na nim poprostu nie byl, niestety
wiec sie nie nalezy przejmowac |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
J.Wędrowycz [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 17:09
|
|
|
Z tym niebyciem, to poważne uchybienie
Serdecznie i zasadniczo wymag... zapraszamy na następny - vide ankieta Keyff'a |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 20:23
|
|
|
Teraz Aida zaekspi i przywita się z Keyffem i JotWu.
A co do spotkań i konwentów, to proponuję koniec maja, w Warszawie, EMPiK. Pewno jedyny na jaki zdołam pojechać. |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 25 Marzec 2004, 21:29
|
|
|
Wypadalo by podsumowac cala ankiete...
Wydarzeniem Roku 2003 wedlug fanow bylo (werble prosze).... ekskluzywne wydanie "Ostatniego bohatera" (TA-DAM! ) |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 25 Marzec 2004, 21:56
|
|
|
| ...i tak oto, po raz kolejny komercja zatriumfowała nad ciężk±, uczciw± (?) robot±. OKLASKIII-II-II!!! |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 26 Marzec 2004, 14:53
|
|
|
ah Aida narzekaszs - po prostu OB jest bardzo ładny... a ja moze w koncu sie skusze na przeczytanie CJ jako ze dorobilem sie wlasnego notebook'a i oczy od monitora nie bola
PS to po trzech kropkach tak tylko zeby sie pochwalic ... a tak na prawde to nic rewalacyjnego akurat zeby linux pod X'ami chodzil |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 28 Marzec 2004, 00:02
|
|
|
| mnie tam OB oprócz rysunków specjalnie nie wzruszył... oczywi¶cie musiałem go sobie kupić, ale nie jestem zachwycony. |
|
|
|
 |
OPeCe
|
Wysłany: 29 Marzec 2004, 18:04
|
|
|
| szkoda, ze nie ma alternatywnego, standartowego wydania OB. Nie kazdy moze wywalic 70 zeta. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 29 Marzec 2004, 19:50
|
|
|
było brac zaraz po wydaniu wtedy było za 55
z reszta mogliby wydać co krótsze opowiadania w jednym tomiku
np. Rosjanie maja Eryka, Teatr, Rybki i cos jeszcze w jednym wydaniu.... u nas też mogliby sie o cos takiego pokusić dokladaj±c OB wtedy wyszedłby niezły zbiorek dyskowych opowiadań i krótszych powie¶ci |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 2 Kwiecień 2004, 14:41
|
|
|
| w ramach przadkow pozwolilem sobie odpiac ten temat, jako, ze sie ankieta skonczyla dawno temu |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2004, 12:54
|
|
|
Witam na forum po długiej przerwie.
Mój głos idzie zdecydowanie na fanowskie tłumaczenie. Wydanie Ostatniego Bohatera... no cóż jakby Prószyński wydał pięć sze¶ć ksi±żek zamiast trzech to było by wydarzenie!
Natomiast fanowskie tłumaczenie jest faktem na prawdę godnym odnotowania, raz ponieważ jest pierwsze w historii, a dwa ponieważ człowiek, który siedzi nad tym kawał czasu za darmo i dla czystej przyjemno¶ci powinen być wyróżniony (i przez kogo, jak nie przez nas fanów!). |
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2004, 13:19
|
|
|
| ankieta sie juz dawno skonczyla (trwala miesiac) - patrz informacje wyzej (mi. w pierwszym poscie) |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2004, 15:52
|
|
|
Kurcze, nie zd±żyłem zagłosować . Ale Ostatni Bohater tylko dlatego nie zdobyłby mojego głosu, bo jest TYLKO w eksluzywnym wydaniu. Nic dla zwykłego szarego człowieczka |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
|
|