|
Prószyński a zjawiska okołodyskowe |
| Autor |
Wiadomość |
Black Dagger

|
Wysłany: 23 Grudzień 2004, 16:45
|
|
|
| Z doświadczenia Ci powiem, że niestety większość optymistycznych wiadomości się nie sprawdza. |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 24 Grudzień 2004, 22:30
|
|
|
| Pesymista. |
|
|
|
 |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 4 Luty 2005, 08:38
|
|
|
| banita napisał/a: | | Prószyński zamierza wydać w Polsce wszystkie pozycje związane ze Światem Dysku włączając Książkę Kucharską Niani Ogg i wspomniane DC. |
To może ktoś zapyta w wydawnictwie o The Unseen University Challenge, Langforda? |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 4 Luty 2005, 14:14
|
|
|
| Vena a co to za ksiazka... nie jestem pewny ale jakos mi sie tak kojarzy malutka z pomaranczowa okladka z quizami ale nie wiem czy to ta... jesli nie to nigdy o niej nie slyszalem... i czy moglabys przyblizyc co w ksiace sie znajduje |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 4 Luty 2005, 14:34
|
|
|
| QbaJack - małe info, ale takie ciutinfo jest na ostatniej stronie Kosmicznego Rogu obfitości |
| |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 4 Luty 2005, 16:46
|
|
|
no to ja juz nie wiem - MRG mie mam w akademiku wiec nie moge sprawdzic ale jak teraz napisales to kojarza mi sie juz dwie ksiazeczki - jedna pomaranczowa o ktorej juz pisalem a druga prawdopodobnie zolta, na okladce ma 2 drozyny - o ile sie nie myle o dosc nierownych skladach (nie pamietam calych skladow ale to tak jakby wsadzic do jednej babcie a do drugiej Rinca) z czerwonymi napisami (tytulem)..... nie ma to jak byc wzrokowcem |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Kwiecień 2005, 23:05
|
|
|
Jeżeli nie macie Mappy ŚD, to nówki nie będzie w 2005 roku (jedynie na Allegro czasami bywa no i teraz może na eBay.pl)
Oto jakie info jest na stronie Prószka
| Cytat: |
Informujemy, że w roku 2005 "Mappa..." nie będzie wznowiona. Prosimy o cierpliwość.
|
|
|
|
|
 |
|
|