|
O audiobookach słów kilka |
| Autor |
Wiadomość |
aschar

|
Wysłany: 28 Sierpień 2009, 11:36
|
|
|
No to teraz możesz iść odwiedzić ten temat... Wyciąłem fragment i wrzuciłem na wrzutę |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 31 Sierpień 2009, 10:54
|
|
|
Dobra odsłuchałem około 6h Koloru Magii.
Jeśli chodzi o same walory słuchowe, bardzo dobrze słucha się głosu Krzysztofa Tyńca, jedyne co można mu zarzucić to zupełnie niedobrany głos Rincewinda oraz jakiś taki nijaki Śmierci.
W kwestii samego audiobooka, to chyba jednak zabawka nie dla mnie. Trudno się skupić non stop na słuchanym tekście, w efekcie człowiek "budzi się" raz na 5-10 minut i wtedy zaczyna na prawdę słuchać. Poza tym czasem, tekst po prostu ucieka. Mimo wszystko fajny gadżet, szczególnie w dalekich podróżach. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 12 Październik 2009, 13:20
|
|
|
Blask Fantastyczny w audiobooku już w listopadzie 2009r.
Linkuś do zapowiedzi
Ps. Zauważyłem, że na okładkach audiobooków mamy całą (nieprzyciętą i nieprzysłoniętą) grafikę Kirbiego. Fajno. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 12 Październik 2009, 14:04
|
|
|
Super - znowu będę miał czego w aucie słuchać podczas stania w korkach. Znowu ucieknie mi 4/5 treści, ale czego się nie robi żeby wspierać polskie wydania gadżetów dyskowych.
Swoją drogą nierzetelny ten serwis do którego podałeś link. Wchodzę sobie niżej na "Świat Dysku #2 - Blask fantastyczny", gdzie przeczytać można:
| Cytat: | Wydawca oryginalny: Corgi
Rok wydania oryginału: 1983 |
Ale co tam koniec czepialstwa i odliczamy do 4 listopada. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 13 Październik 2009, 09:49
|
|
|
Świetna! Znaczy ta nieprzycięta wersja okładki Kirby'ego. Jak ja uwielbiam jego prace! |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 18 Październik 2009, 18:35
|
|
|
Tę już pewnie będę musiał kupić, bo drugiego konkursu raczej nie zrobią, a nawet jeśli to raczej nie dadzą mi już wygrać... |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
|
|