|
Dyskowe piwo |
| Autor |
Wiadomość |
Antrajk

|
Wysłany: 23 Kwiecień 2004, 12:43
|
|
|
| banita napisał/a: | | Kto przy zdrowych zmysłach pije bimber bananowy?! |
a czy ktos twierdzi ze ja jestem przy zdrowych zmyslach?
A Balcerowisz musi odejsc (choc kiedy on byl u wladzy, to ja bardziej interesowalem sie smurfami niz polityka, wiec sie wypowiadac za bardzo nie bede) |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 23 Kwiecień 2004, 20:51
|
|
|
| Skonto napisał/a: | | Kurcze, dlaczego wszyscy tak nienawidzą Balcerowicza?? Przecież jest jednym z najlepszych Polskich ekonomów (chociaż fakt, że miał kilka błędów) |
TERAZ BĘDZIE OFFTOPIC. Uprzejmie proszę moderatorów o niepoliczanie mi tego za eksp.
Ponieważ, pomimo iż Balcerowicz jest świetnym ekonomistą, to należy on do teoretyków którzy widzą cyferki ale nie widzą za nimi ludzi. Przez niego padł polski przemysł, kupa ludzi poszła na bruk, a ja przez dwa lata żywiłam się chlebem z dżemem (dobrze, że chociaż chleb był ). Wprowadzanie w 10 lat kilkusetletniego okresu reform kosztem obywateli daje może dobre wyniki statystyczne, ale skutki przynosi miejscami rozpaczliwe. Że nie wspomnę o stale rozwierających się "nożycach" finansowych i kształtowaniu się gór i dołów ekonomicznych, kosmicznie do siebie skontrastowanych.
KONIEC OFFTOPICU. |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 23 Kwiecień 2004, 21:01
|
|
|
| Będziesz głosować na Samoobronę? |
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2004, 11:33
|
|
|
Aida uwazasz ze bylo źle?
Poczekaj az kretyni z LPR i Samoobrony dobiora sie do wladzy (co niestety jest coraz bardziej prawdopodobne), wtedy porozmawiamy. |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2004, 11:52
|
|
|
| Erm... Jezeli chcecie pogadac o polityce to proponuje zalozyc odpowiedni temat w II, a nie zasmiecac ten... |
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2004, 12:09
|
|
|
OK. Ciach temat. Tym bardziej, że pojawiło już się echo ,które nie koniecznie ma prawo wyborcze... |
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 26 Sierpień 2004, 12:21
|
|
|
http://www.bursarvixen.com/beer.php3
pojawiły sie 2 nowe piwka jedno wydane z okzaji ogólnoświatowego konwetnu który mial miejsce w tym roku a drugie z okazji 21-no lecia ŚwiataDysku
oprócz piw na stronec dostępne kubki, szklanki do piwa, koszulki i pare innych rzeczy - ach marz polaku marz bo tylko to Ci pozostało |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
pawel_baranowski
Gość
|
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 1 Październik 2004, 17:41
|
|
|
Hmm, the page cannot be found.
...
No dobra, przyznać się! Kto zgubił page?! |
|
|
|
 |
XXXX-janka

|
Wysłany: 21 Lipiec 2006, 19:21
|
|
|
| Cytat: | | Kto przy zdrowych zmysłach pije bimber bananowy?! |
Myślę, że bibliotekarz nie miał by nic przeciwko I banana jako zagrychę... |
|
|
|
 |
Rosuł
|
Wysłany: 4 Sierpień 2006, 19:30
|
|
|
Bibliotekarzowi, jeśli mogę się wtrącić, obojętne jest, co pije, byle był w dobrym humorze i stan książek był uregulowany |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 4 Sierpień 2006, 20:09
|
|
|
| Rosuł napisał/a: | | Bibliotekarzowi, jeśli mogę się wtrącić, obojętne jest, co pije, |
Blbliotekarzowi może jest obojętne co spożywa. Mi natomiast nie jest obojętne to, co czytam, dlatego proszę o trzymanie się tematu albo zaniechanie wypowiedzi |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
|
|